Tietosuoja

Sun yksityisyytesi on mulle tärkeää. En levittele eteenpäin antamiasi tietoja ilman suostumustasi. Jos kerään sulta joitain tietoja, se tapahtuu sitä varten että pystyn olemaan sulle jatkossa avuksi entistäkin paremmin.

Rekisterinpitäjä
Noora Korppi, Y-tunnus: 2532987-3
Tarvittaessa voit kysyä lisää tiedoistasi sähköpostitse: noora -ät- noorakorppi.fi

Mitä tietoja kerään ja säilytän?
1. Sähköpostilista
– Sähköpostiosoite
– Etu- ja sukunimi (mahdollisesti)
2. Henkilökohtaisten valmennettavien tiedot (näitä ei ole netissä)
– Etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Osoite
3. Tietoa sivustoni käytöstä
– WordPress ja GoogleAnalytics käyttävät evästeitä kerätäkseen tietoa sivuston selauksesta ja käytöstä sekä surffailuun käyttämäsi laitteen tunnistetiedot.
4. Sivustolle jättämäsi kommentit
– Siinä muodossa kuin olet ne itse lähettänyt (sisältäen nimen, sähköpostioson ja itse asian)

Mihin käytän henkilötietoja?
Käytän henkilötietojasi henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä Noora Korppi tmi:n palveluiden tai tuotteiden tarjoamiseen, markkinointiin, myyntiin ja palveluiden kehittämiseen.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
En luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman hyväksyntääsi.

Valmennuksiin ja henkilökohtaisiin sähköpostiviesteihin liittyvä luottamuksellinen tieto
1. Henkilökohtaiset valmennukset
– Valmennukset ovat luottamuksellisia eli en kerro ulkopuolisille siitä, kuka on käynyt luonani ja mitä asioita olemme käsitelleet. Saatan tehdä muistiinpanoja siitä, mitä olet kertonut, jotta olennaiset tiedot ovat tallessa seuraavia valmennuskertoja ajatellen. Säilytän muistiinpanoja varmassa tallessa, jonka sijainnin tiedän vain itse. Pidän tiedot tallessa vähintään vuoden, korkeintaan kaksi.
2. Ryhmävalmennukset
– Kaikki ryhmävalmennuksiin osallistuvat sitoutuvat noudattamaan vaitiolovelvollisuutta niiltä osin, että eivät kerro muista ryhmäläisistä ja heidän asioistaan ulkopuolisille.
3. Yhteydenpito
– Kun lähetät minulle sähköpostia suoraan, sivujeni yhteydenottolomakkeen kautta tai Facebookin messengerillä, se on luottamuksellista. Säilytän viestit toistaiseksi.

Muuta huomioitavaa
– Voit pyytää nähtäväksesi, mitä kaikkea tietoa olen osaltasi taltioinut.
– Voit myös pyytää minua päivittämään tai hävittämään itseäsi koskevat tiedot.
– Kun kommentoit jakamiani artikkeleita, videoita yms. Facebookissa, YouTubessa tai Instagramissa, huomaa että kommenttisi erittäin todennäköisesti jäävät julkisiksi.
– Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että kaiken minkä laittaa nettiin tai taltioi sähköisesti voi joku löytää. Joten käytä harkintaa, mutta elä ressaa liikaa.

Nopea apu hankaliin ihmissuhteisiin

Ovatko hermot kireällä työkaverin, kumppanin tai anopin tähden? Tilaa tästä sähköpostiisi ilmainen peiliharjoitus, joka antaa nopean huojennuksen tukaliin tilanteisiin taukkien kanssa!

Sinne läks! Jos viestiä ei löytynyt inboksista, vilkaise spämmikansio.