Henkinen valmennus

Tukea ja tietoisuutta tunteiden käsittelyyn

 Kadonneen yhteyden jäljillä

Koen, että ahdistus ja maailmantuska on pohjimmiltaan yhteyden puutetta

Siihen eksyessämme emme ole yhteydessä itseemme ja omaan kehoomme

Emme ole yhteydessä aikuiseen itsessämme

Emme ole yhteydessä tietoisuuteemme ja todellisiin tunteisiimme

Emme ole yhteydessä sisäiseen turvaamme

Luontoon, henkeen, ykseyteen

Ja muihin ihmisiin

Koen, että yhteydettömyys on se haava, jota meidän on hoidettava, jotta voimme parantua ja voida hyvin niin kollektiivisesti kuin yksilöinäkin.

Se oireilee täällä monin tavoin. Kaltoinkohteluna ihmissuhteissa, eriarvoisuutena, syrjäytymisenä, yksinäisyytenä, masennuksena, vastakkainasetteluna, terveysongelmina ja välinpitämättömyytenä luontoa kohtaan.

Pelkona kohdata niin itsemme kuin toisemme.

Pelko ja ahdistus näinä aikoina onkin ihan aiheellista. Ne saavat tulla esiin ja tuntua. Kun läsnä on turvaa, tukea ja tietoisuutta, ne alkavat parantua ja muuntua. Niiden alta löytyy jotakin, mikä on todellista, vapaata ja virtaavaa.

 

Parantuminen alkaa yhteydestä

Valmennuksessa, hoidossa tai terapiassa kaikkein parantavin vaikutus on yhteydellä: sillä, että koet tulevasi kohdatuksi sellaisena kuin olet. Saat tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi.

Parantajana toimivan henkilön osaaminen ja tekniikat ovat siinä toissijaisia, vaikka tärkeitä nekin.

Tällaisen yhteyden kokemuksen haluan sinulle parhaani mukaan tarjota. Voin tehdä sen siinä laajuudessa ja syvyydessä, missä olen kohdannut itseni. Tiedän, että olen itsekin ihmisenä vielä keskeneräinen (ja saan ollakin 🙂 ) enkä ole jokaista nurkkaa olemuksestani vielä päässyt koluamaan. Mutta noin 10 vuoden sisäisellä matkalla ja muita opastaessani olen kuitenkin jotain ehtinyt oppimaan.

Ensisijaisesti haluan toimia sinulle kanssakulkijana, peilinä ja tukena.

 

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Sinä puhut, minä kuuntelen ja kyselen. Välillä saatan kertoa tarinan tai teorian, joka voi saada sinut oivaltamaan jotain.

Annamme tilaa myös tunteille ja niiden tuntemiselle kehossa. Opastan sinua tarvittaessa prosessoinnissa ja tarjoan läsnäolevan, lempeän ja turvallisen tilan, jossa kaikkien tunteiden tunteminen ja ilmaisu on sallittua.

Voi olla, että työskentelemme mielikuvien, metaforien ja sisäisten äänten kanssa. Mahdollisesti hyödynnämme myös sosiaalipanoraamaa (joka on alitajuinen kartta ihmissuhteista).

Liikkeen, äänen ja tilan käyttö on myös usein hyödyllistä.

Näen, kuulen ja aistin paljon, ja toisinaan saan kutsun jakaa näitä havaintoja myös sinun kanssasi.

Minulla ei ole tapaamisille mitään tiettyä tavoitetta tai ennaltamäärättyä struktuuria. Se tapahtuu, minkä kuuluukin tapahtua. Teen hommaa pitkälti intuitioni ja ammattitaitoni varassa. Työkalupakkiini kuuluu menetelmiä niin coachingista, NLP:stä, tantrasta ja shamanismista, joten ne antavat jonkinlaisen viitekehyksen.

Varmaa kuitenkin on, että kohtaaminen myllää jotain sisuksissasi ja pistää liikkeelle niin ajatuksia kuin energiaakin.

 

Millaisia vaikutuksia valmennuksella voi olla?

 • Saat vahvemman yhteyden itseesi, siihen kuka olet ja mitä haluat
 • Yhteytesi kehoon vahvistuu – alat kuulla sen viestejä
 • Tunnistat ja osaat sanoittaa tunteitasi paremmin
 • Tukalien tunteiden käsittely helpottuu
 • Opit asettamaan terveet rajat
 • Saat kokea enemmän turvaa ja tasapainoa elämässäsi
 • Koet aidompaa yhteyttä ja läsnäoloa ihmissuhteissasi
 • Koet enemmän rakkautta ja myötätuntoa itseäsi ja läheisiäsi kohtaan

 

Missä valmennus pidetään?

Ehdottomasti paras ympäristö tällaiselle kohtaamiselle on metsä, jossa luonto antaa oman vahvan tukensa prosessille. Voimme lähteä seikkailulle suosikkimetsääsi Tampereen lähiseutuvilla. Metsäkävelyt onnistuvat tarvittaessa myös pk-seudulla.

Toinen vaihtoehto on tavata etänä Zoomin välityksellä. Varmista tällöin, että sinulla on rauhallinen ja rento tila kohtaamiselle. Parhaassa tapauksessa sinulla on myös tilaa liikkua ympärilläsi.

 

Miten paljon valmennus maksaa?

Valmennustuokion kesto on etänä 60min ja metsässä 75min. Hinta on sama riippumatta siitä, missä valmennus tapahtuu.

 • Tutustumistuokio uusille asiakkaille: 47€
 • Yksittäinen sessio: 97€
 • 4 session sarja: 347€

“Tästä yhdestä kerrasta oli enemmän hyötyä kuin kaikista terapeuteista ja psykologeista tähän mennessä yhteensä! Yleensä hyvän terapiakerran aikana on kokenut yhden valaistuksen, nyt niitä tuli viiden minuutin välein. Noora osasi kysyä juuri oikeat kysymykset, havaitsin että tiedänkin jo vastauksen moniin asioihin. Hän myös auttoi linkittämään asioita, joiden yhteyttä en ollut tajunnut. Kiitos hurjasti, tätä lisää! <3″

- Sofia, 26

“Nooralle on todella helppo avautua. Hänen läsnäollessaan on tilaa puhua auki mielen ja tunteiden solmuja ja saada niihin uusia oivalluksia ja näkökulmia. Hän osaa intuitiivisesti valita osuvia harjoituksia ja kysymyksiä, jotka vievät asioita eteenpäin. Olen coaching-sessioissa päässyt käsiksi syvällä oleviin pelkoihin ja tarpeisiin ja saanut välineitä käsitellä niitä.”

- Heidi, 30

"Noora piti minulle ikimuistoisen valmennusmatkan. Löytyi keskusteluyhteys, joka oli syvempi kuin tähän saakka kohtaamillani ammattiauttajilla, ja etenkin teemavalinta ja -ohjaus oli hämmentävän tarkkanäköistä ja osuvaa. Hain itsetuntemuksen kasvua ja sitä sain, eikä vielä tiedä kuinka pitkälle sama aloitettu polku vie. Lämmin kiitos!

- “The Fool”, 27

 

Varaa aika omaan sessioon!

Kun haluat saada vahvemman yhteyden itseesi ja kehoosi, parantaa ihmissuhteitasi ja oppia työskentelemään tunteittesi kanssa, pistä viestiä tulemaan alla olevalla lomakkeella. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja ehdota kolmea sinulle käyvää aikaa arkipäivisin välillä klo 10-20. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. <3

3 + 2 =