JuuriYhteys-retriitti

23.-25.11.2018 Kuhmoisissa

Vanhan on kuoltava
Kaunojen kaikottava
Vihan pelon poistuttava
Omat juuret luotava

JuuriYhteys-retriitillä tiedostat ja parannat esivanhemmilta perityt tunnetaakat. 

Vapaudut elämään omana itsenäsi rakastavissa, vastavuoroisissa ihmissuhteissa.

Sukutaustamme vaikuttaa uskomattoman paljon siihen, minkälaisia ihmissuhteemme ovat ja minkälaisia olemme itse tänään. Olemme muovanneet identiteettimme esi-isiltämme asti kantautuneiden tarinoiden palasista, usein täysin tiedostamattamme. Tällöin olemme tottuneet siihen, että riittämättömyys on totta, köyhyys ja elämän vaikeus ovat totta ja se, että jollain muulla menee aina paremmin, on totta.

Mietipä hetki, miten nuo vanhalta kansalta kantautuneet uskomukset näkyvät yhä omassa elämässäsi?

Entä koko yhteiskunnassamme?

Harva tietää, että on olemassa sellainen vaihtoehtoinen todellisuus, jossa elämä on oikeastaan ihan mukavaa ja helppoa, ihmissuhteet perustuvat molemminpuoliselle luottamukselle, avoimuudelle ja kunnioitukselle, ja jossa voi kokea tulevansa rakastetuksi sellaisena kuin on.

Sinne astuminen on täysin mahdollista. Se ei tapahdu käden käänteessä, mutta tuntuvan muutoksen siihen suuntaan voi polkaista käyntiin yhdessä viikonlopussa.

JuuriYhteys-retriitti on niille, jotka:

 • Ovat kyllästyneet pienentämään itseään ja kohtuuttoman hankaliin ihmissuhteisiin.
 • Ovat kyllästyneet teeskentelemään, että asiat ovat paremmin kuin ovat niin töissä kuin kotona.
 • Eivät halua enää lakaista vanhoja perheongelmia maton alle.
 • Haluavat antoisia, tasa-arvoisia ja onnellistuttavia ihmissuhteita.
 • Haluavat seistä omilla jaloillaan – ja silti kyetä ottamaan tukea vastaan.
 • Haluavat oppia tuntemaan omat sukujuurensa, oman varjonsa ja valonsa
 • Haluavat pelosta huolimatta valita rakkauden.

Retriitille otetaan 6 itsetutkailijaa, jotka ovat jo tovin tehneet omaa sisäistä matkaansa (eli vähintäänkin meditaatio on tuttua). Viikonloppu soveltuu erinomaisesti valmentajille ja parantajille ja sellaisiksi tähtääville itsetuntemusta ja omia juuria tukevoittamaan.

Pala omaa tarinaani

Olen rämpinyt oman itsenäistymisprosessini suossa vuodesta 2011. Olen kouluttautunut ja kolunnut erinäisiä valmennuskursseja ja ohjaajia uutterasti, etsien niitä kaikkein toimivimpia juttuja sieltä jostain NLP:n, tuloksiin orientoituneen coachingin, taideterapian, vapaan tanssin ja syvähengityksen välimaastosta.

Nyt vihdoin koen, että olen löytänyt etsimäni, ja haluan jakaa sen kanssasi.

Olen käynyt itse retriitillä ohjattavan lapsuudenperheen sosiaalipanoraaman muutosprosessin läpi vuonna 2016. Vaikka ihmissuhteiden rakenteita koskevien muutosten tekeminen tiedostamattoman mielen tasolla onkin nopeaa, meidän kehomme ja tunnepuolemme reagoi muutoksiin täysin omassa tahdissaan ja hitaammin. Muistan tarkkailleeni huvittuneena vielä puolenkin vuoden jälkeen prosessista, miten ryhdyinkin täysin automaattisesti toimimaan haastavissa ihmissuhdetilanteissa toisin. Opin vetämään rajoja, pitämään puoliani ja arvostamaan itseäni enemmän. Ja vielä kahdenkin vuoden jälkeen, vaikutukset tuntuvat yhä.

Enkä olisi vielä 5 vuoden takaisessa epätoivossani uskonut, että suhteeni vanhempiini voisi kääntyä niinkin hyväksi kuin se tänä päivänä on. Saati sitten, että ihmissuhteista voisi tulla näin antoisia. Tai että pitäisin omasta seurastani näin paljon. Olen vihdoin ruvennut ymmärtämään, mitä se itsensä rakastaminen ihan käytännön tasolla tarkoittaa.

Nyt uskallan sanoa ääneen, kun tarvitsen omaa tilaa tai apua. Tiedän paremmin kuin ikinä, mitä kaipaan voidakseni hyvin ihmissuhteissani – ja itseni kanssa. Minulla on voimaa valita, mihin tahtiin ja mille raiteille elämäni etenee. Ja vihdoin, pieni askel kerrallaan, olen ruvennut luottamaan siihen, että elämä ihan oikeasti kannattelee minua.

Sittemmin olen ohjannut vastaavaa prosessia henkilökohtaisille valmennettavilleni, ja hämmästyn edelleen joka ainoa kerta sen vaikutuksista.

Nyt haluan antaa tämän JuuriYhteys-retriitin myötä mahdollisuuden pienelle ryhmälle tehdä tätä samaa matkaa yhdessä, sillä vertaistuki on korvaamattoman arvokas apu ja lisä tällaisessa työskentelyssä.

Palaute vastaavanlaisen yksilöprosessin läpikäyneeltä valmennettavalta

Minkälaista on elämäni, kun prosessista on kulunut noin vuosi? Vakaampaa ja tasaisempaa. Koen syvempää sisäistä turvallisuutta. Koen olevani yhteydessä itseni kanssa. Ymmärrän itseäni paremmin. Rajat on selkeämmät. Lempeys ja myötätuntoa itseäni kohtaan lisääntynyt. Epävarmuus, ahdistus, epämääräinen turvattumuuden tuntu hälventynyt. Luotan enemmän elämääni ja itseeni. En ole enää menneisyyden otteessa vaan olen kohdannut sitä ja saanut ymmärrystä ja korjaavia kokemuksia. Nyt on tasaisempia ja kypsempiä ja terveitä ihmissuhteita.

- Liina, 34v

Mitä opit retriitillä?

Menemme juurille, opimme olemaan vihan kanssa ja pääsemme kosketuksiin sisäisen valomme ja voimamme kanssa.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että:

 • Tutkimme esi-isien ja -äitien vaikutusta nykyiseen elämäntilanteeseesi.
 • Tiedostamme sukulinjoihin liittyvät tarinat ja tuomme niihin tarvittaessa uusia voimaannuttavia näkökulmia
 • Tutkimme miten lapsuudenaikaiset ihmissuhteet ovat tallentuneet alitajuntaasi
 • Tiedostamme omat suhdekäyttäytymisen haavat alitajunnan tasolla (esim. läheisriippuvuus, narsismi, heikot rajat)
 • Muunnamme alitajuiset ihmissuhderakenteet sinua paremmin palvelevaksi
 • Vahvistamme yhteyttä omaan korkeampaan tietoisuuteen
 • Opimme vahvan meditaation vihan ja muiden negatiivisten tunteiden kohtaamiseen
 • Juurrut vahvemmin itseesi ja saat voimaa ruveta elämään itsesi näköistä elämää ♥

Menetelmänä toimii sosiaalipsykologiaan ja NLP:hen (neurolingvistinen ohjelmointi) perustuva sosiaalipanoraama höystettynä rumpumatkoilla, meditaatiolla, laululla ja tanssilla.

Lisäksi käydään metsässä, saunotaan tai ollaan iltanuotiolla ja syödään hyvin. 🙂

Ohjaaja

Ohjaajana toimii tunnevalmentaja ja lauluntekijä Noora Korppi, jolla on kokemusta kouluttamisesta yli 10 vuoden ajalta ja coachingista ja NLP:stä vuodesta 2013. Jos et tunne minua ennalta, käy tutustumassa ajatus- ja tunnemaailmaani YouTubessa: https://www.youtube.com/NooraKorppi

Kurssipaikka

Kurssipaikkana toimii tunnelmallinen hoitohuone ja työhuone Kuhmoisissa. Majoitumme patjoilla lattialla, ja saamme nauttia maittavat kasvissapuskat jokaisena retriittipäivänä.

Käytäntö ja hinta

Aloitamme saapumisella pe 23.11. klo 17.30. Kurssi loppuu su-iltapäivänä n. klo 16.00.

Retriitin hinta on varhaisille linnuille 297€ (su 4.11. klo 21 asti) ja myöhäisille madoille 347€.

Vertailun vuoksi vastaavanlaisen valmennusprosessin käyminen yksilöohjauksessa maksaa 1170€.

Hinta sisältää:

 • Yhteisen ohjelman ja harjoitteet
 • Henkilökohtaista ohjausta jokaiselle osallistujalle
 • Maittavan kasvisruuan
 • Patjamajoituksen (omilla lakanoilla)
 • Henkilökohtaisen loitsulaulun
 • Kurssin jälkeiseksi vertaistueksi uusia ystäviä, joiden kanssa olet yhdessä matkannut läpi syvästi muuttavan kokemuksen

Ilmoittautuminen

Kun kuulet sisäisen kutsun tulla mukaan, lähetä ilmoittautuminen saman tien, sillä kurssi on jo pian! Paikat menevät nopeasti täyteen, sillä tilaa on vain 6:lle.

HUOM: viimeistään su 4.11. klo 21 ilmoittautuneet saavat retriitistä 50€ alennuksen!

Jos haluat kysyä lisää, niin pistä sähköpostia osoitteeseen noora@noorakorppi.fi. Voit toki soittaa myös: 040 140 6221. Vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Juurilla tavataan!
Noora

1 + 13 =

Erään valmennettavan kokemuksia vastaavanlaisesta henkilökohtaisesta prosessista


Mitä kaikkea tarvitaan, jotta voimme todella juurtua itseemme ja oman näköiseen elämään?

Meidän on tiedostettava juuremme

Millaisia ovat sukulinjojemme tarinat ja taakat? Ne ovat vahva osa omaa persoonaamme ja vaikuttavat nykypäivän ihmissuhteisiimme. Eivätkä ne solmuun kasvaneet juuret lähde aukeamaan ennen kuin niiden olemassaolon ja vaikutuksen tiedostaa. Tämän osaston tarkkailussa tiedostamattoman mielen ihmissuhderakenteita valottava sosiaalipsykologiaan ja NLP:hen perustuva sosiaalipanoraama on aivan lyömätön menetelmä.

Kirjoitin sosiaalipanoraamasta vastikään artikkelin, jonka ohjeiden avulla voit laatia oman nykypäivän ihmissuhdekarttasi. Koska retriitimme työskentely nojaa vahvasti tähän työkaluun, toivon että olet tutustunut siihen ennen osallistumistasi.

Meidän on kohdattava vihamme

Se mikä meitä pelon ja häpeän lisäksi usein kosolti rajoittaa, on viha. Varsinkin ne, jotka ovat kasvaneet kiltteyteen, ovat niitä, jotka ovat kauimpana omasta aggressiostaan ja omasta voimastaan.

Tosiasiahan on, että me vihaamme sukuamme, ainakin jollain tasolla. Toki rakastamme heitä myös, mutta ei sitä vihaakaan voi sivuuttaa. Kaunat on kohdattava ja käsiteltävä rakentavalla tavalla. Vasta sitten olemme vapaita kasvamaan omaksi itseksemme omia sukujuuriamme kunnioittaen.

Meidän on tunnettava valomme

Olen tehnyt paljon ns. varjotyöskentelyä, johon kuuluu oman pimeän puolensa ja negatiivisten tunteittensa kohtaaminen. Vasta tänä keväänä löysin sen puuttuvan palasen, joka tuntui loksauttavan kokonaisuuden kohdilleen. Vastapainoksi tarvitaan valoa ja rakkautta joltakin itseäni suuremmalta ja viisaammalta taholta, olkoon se vaikka nimeltään korkeampi tietoisuuteni.

Ei yksin valo, ei yksin varjot. Tähän ihmisyyden kokemukseen kuuluu kaikki puolet. Ja meidän on kyettävä kohtaamaan ne kaikki. Se on sitä suurinta rakkautta.

JuuriYhteys-retriitin ohjelma on rakennettu näiden kolmen olennaisen osan varaan: me kasvatamme juuremme, kohtaamme varjomme ja löydämme valomme. Saat retriitiltä mukaasi työkaluja, joiden avulla voit vahvistaa oppimaasi ja syventää yhteyttä itseesi viikonlopun jälkeenkin.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Jos olet jo kypsä vetämään vääriä tyyppejä puoleesi, olemaan kiinni draamassa ja pienentämään itseäsi, on korkea aika ottaa ratkaiseva askel kohti vapaampaa ja helpompaa olemista ja ennen kaikkea toimivia ihmissuhteita.

Täytä lomake ja lähde mukaan JuuriYhteyden mukanaan tuomaan mullistavaan seikkailuun!

13 + 11 =