Ihmissuhdesuorittajien webinaari

Hajoiletko usein epävarmuuteesi siitä, ettet riitä ihmissuhteissasi omana itsenäsi?
Pyritkö aina olemaan läsnä, kuuntelemaan ja varmistamaan että toisilla on hyvä olla?
Kauhistuttaako sinua ajatus omien säröjesi paljastamisesta läheisille ihmisille?

ndivider

TEE TESTI: Oletko ihmissuhdesuorittaja!

ndivider

Jos olet sellainen tyyppi, joka on äärimmäisen etevä unohtamaan itsensä, omat tarpeensa ja tunteensa ihmissuhteissaan, tämä webinaari tuo sinulle kaipaamasi kevennystä kuormittaviin suhteisiin.

Näytän tässä webinaarissa (eli reaaliaikaisesti videoitavassa netin kautta katseltavassa lähetyksessä), miten voit piirtää oman alitajuisen mielen ihmissuhdekarttasi eli sosiaalipanoraaman. Tämän ihmissuhdekartan näkyväksi tekeminen auttaa ymmärtämään, miten tiedostamattomat asetelmat ajavat meitä ylisuoriutumaan suhteissamme niin kotona kuin työpaikallakin.

Sosiaalipanoraama on yhtä aikaa insinöörimäisin ja taianomaisin tapa käsitellä ihmissuhteita, jonka tiedän. Se on menetelmänä hämmästyttävän nopea, tarkka ja tietoisuutta laajentava – ja se ei valehtele. Luulenpa, että sinäkin tulet yllättymään sen toimivuudesta ja yksinkertaisuudesta.

”Huikee webis! Kiitti… ja vaikuttaa aika mielettömältä toi ”kartta”. Tein ja suu loksahti parissaki kohti auki!” – Webinaariosallistuja

Katso webinaarin tallenne tästä! (Tsekkaa myös slidet)

Ihmissuhteita pikaisesti helpottava valmennussessio

Tarjoan webinaarin katsojille mahdollisuuden tulla henkilökohtaiseen 2h valmennustuokioon tarkastelemaan omaa alitajuista ihmissuhdekarttaansa ja oikomaan stressiä ja hampaidenkiristystä aiheuttavia suhteita.

Porukka on raportoinut näiden sessioiden jälkeen aivan ihmeellisiä asioita, kuten välien korjaantumista exän kanssa, äidin olleen kumman ystävällinen ja auttavainen ja etääntyneen veljen muuttuneen läheisemmäksi. Mitä sinun kohdallasi mahtaakaan tapahtua?

”Mielenkiintoista olikin huomata kohdatessani kyseisin henkilön ohjausta seuravana päivänä, miten suhteeni häneen oli muuttunut. Huomasin välimme selkiytyneen ja huomasin, että oma suhtautumiseni asioihin, jotka olivat herättäneet minussa paljon ärtymystä olivat muuttuneet.” – Mia, 32v

Varaa paikkasi viimeistään ke 23.11. Saat 50€ alennuksen sessiosta (joka on normisti 197€, sinulle 147€), jos vastaat lyhyesti ilmoittautumisen yhteydessä seuraavaan kysymykseen ja osoitat olevasi kärryillä webinaarin asioista:

Miksi klo 12:ssa sijaitseva henkilöitymä on hyvä siirtää muualle?

Varaa valmennussessio

11 + 11 =