Kuinka muutan hankalan tyypin siedettäväksi?

Työpaja Helsingin Arabianrannassa 29.10.2016 klo 13-16

Mikä ihmissuhde aiheuttaa sinulle eniten piinaa ja päänvaivaa tällä hetkellä?

Onko kyseessä nalkuttava tai liian nysvö kumppani, ärsyttävä kollega, mäntti pomo, sietämätön anoppi, valittava ystävä, energiaa vievä exä vaiko jokin muu? Sinä tiedät kyllä parhaiten. Tiedät myös miten rasittavaa on kokea samat raastavat tunteet yhä uudestaan kyseisen ihmisen seurassa.

Eiköhän olisi aika katkaista tämä kierre jo.

Kutsun sinut mukaan parituntiseen ryhmätapaamiseen, jossa tutkimme miten valitsemasi hankala ihmissuhde on tallentunut tiedostamattomaan mieleesi ja miten se sieltä käsin salakavalasti vaikuttaa käytökseesi. Sen lisäksi teemme muutaman tarkoin valitun harjoituksen, jonka jälkeen kyseinen ihmissuhde muuntuu taianomaisesti siedettäväksi tai peräti mukavaksi.

Menetelmä, jota käytämme, on nimeltään sosiaalipanoraama. Se perustuu psykoterapeutti ja valmentaja Lucas Derksin luomaan yksinkertaiseen ja helposti lähestyttävään malliin siitä, miten ihmismieli käsittää ihmissuhteet.

Sinun ei tarvitse paljastaa hankalasta suhdekuviostasi yhtään käytännön yksityiskohtaa eikä edes kertoa ketä tilanne koskee. Emme käytä aikaa ongelmien vatvomiseen vaan ryhdymme käsittelemään asiaa suoraan alitajunnan tasolla. Voit saavuttaa parissa tunnissa sellaisia tuloksia, jotka normaalisti vaatisivat coachausta tai terapiaa parin kuukauden tai peräti vuoden ajan. Ja mikä parasta, saat hankalien suhteiden hoiteluun käytettävät harjoitukset kotiinvietäväksi, jotta voit jatkossa käyttää niitä itsesi tai ystäviesi iloksi.

Se että saat muutettua piinaavan ihmissuhteen siedettäväksi ja poistettua siihen liittyvän stressin elämästäsi, on rahassa mitattuna varmasti satojen, ellei peräti tuhansien eurojen arvoinen huojennus. Nyt tämän kokemuksen hinta on 79€, jos ilmoittaudut 20.10. mennessä. Sen jälkeen ilmoittautuneille hinta on 99€. Osallistujia mahtuu mukaan 10.

Tähän kuuluu myös tyytyväisyystakuu: jollei homma toimi kohdallasi, saat rahat takaisin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle viesti alla olevalla lomakkeella. <3

Ilmoittaudun

PS. Olen mahdollisimman kaukana sähköpostista 10.10. asti, sen jälkeen vastaan ilmoittautumiseesi.