Suhdevalmennus

Oikopolku parempiin ihmissuhteisiin

Pulmia parisuhteessa? Piinaava exä? Kitkaa hankalan esimiehen tai kollegan kanssa? Erimielisyyksiä ystävän tai sisarusten seurassa? Ahdistaako anoppi? Vaikeuksia käsitellä läheisen kuolemaa?

Henkilökohtainen suhdevalmennus

Suhdevalmennuksessa sukellamme suoraan tiedostamattoman mielen ihmissuhteita ohjaaviin rakenteisiin. Vanhoissa tarinoissa vellomisen sijaan voimme keskittyä sosiaalipanoraama-menetelmään, joka tuo nopeasti helpotuksen hankaliin, jopa mahdottomalta tuntuviin suhteisiin.

Noora fasilitoi minulle terapiasession erääseen pitkäaikaiseen ihmissuhteeseeni liittyen sosiaalipanoraama-tekniikalla. Aivan loistava tekniikka nähdä HETI mistä on kyse minun sisälläni. Suosittelen hänen yksityisohjaustaan lämpimästi.

- Hanna, 34v

Mitä sessiossa tapahtuu?

1) Laadimme sinulle suhdekartan ja saat siitä tulkinnan
2) Parannamme hankalat suhteet simppelillä harjoituksella

Suhdekartan avulla hahmotat suoraan:

 • Hyvät ja läheiset suhteet
 • Ristiriitaiset henkilöt
 • Vinksahtaneet valta-asetelmat
 • Saatko keneltäkään tukea
 • Saatko tarpeeksi huomiota
 • Ketkä vievät salaa voimiasi
 • Kenen kanssa hukutat itsesi

Hankalien suhteiden parannus:

 • Tapahtuu helpolla, ohjatulla harjoituksella
 • Huomaat vaikutukset jo parissa päivässä tai viikossa

Erään valmennettavan sanoin:
”Se oli taikuutta, mitä tehtiin.” 

Mitä tapahtui sosiaalipanoraama-session jälkeen?

Noh kuule, ihan kummallisia asioita. Muutama päivä tuon tapaamisen jälkeen, näin exän kauppakeskuksella kukkapuskan kanssa! Syöksyin hänen luokseen ja piikikkäästi kysyin, kenelles tällä kertaa kukat ovat. Noh olivat hänen kuolleelle sukulaiselle. Siitä sitten alkoi viestittelyt etc... ja eilen hän laittoi melkoisen anteeksipyytökirjelmän kaikesta. Ja lapsen isä taas ehdotteli yllättäviä ystävällisesti siis liittyen yhteiseen lapseemme, ei meihin aikuisiin. Äitini on ollut myös kumman ystävällinen ja auttavainenkin...

- Elina

Missä sessiot pidetään ja mitä se maksaa?

Sessio voidaan toteuttaa etänä missä tahansa koet olosi mukavaksi ja olet näppärästi puhelimen saatavilla. Halutessasi voimme myös käyttää Skypeä tai vaikka WhatsAppin videochattia.

Ensimmäisen suhdevalmennuksen kesto on 1h ja hinta 79€.

Yhden tunnin aikana ehditään yleensä tehdä jotakin näistä:

 • Laatia suhdekartta ja korjata sieltä kriittisin suhde
 • Tarkistaa ja tulkita itse piirtämäsi suhdekartta ja parantaa 2-3 suhdetta
 • Parantaa muutamaa todella kimuranttia suhdetta (useimmiten vanhemmat…)

Varaa aika omaan sessioon!

Kun haluat selkeyttä ja helpotusta ihmissuhdehaasteisiin, pistä viestiä tulemaan alla olevalla lomakkeella. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja ehdota kolmea sinulle käyvää aikaa arkipäivisin välillä klo 10-20. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. <3

2 + 7 =

Lisää kokemuksia...


Ajankohta, jolloin tein Nooran ohjauksessa sosiaalipanoraaman, oli kriittinen. Olin juuri eronnut, tiesin että päätökseni oli oikea, mutta huoli ex-miehen jaksamisesta oli kova. Sosiaalipanoraama auttoi päästämään irti ja jatkamaan elämää yllättävän nopeaa.

Sosiaalipanoraamassa käsittelin myös raskasta suhdetta isääni. Välimme ovat kuin ihmeen kaupalla kevenneet turhista tunnetaakoista sosiaalipanoraaman jälkeen. Kommunikoimme selkeämmin ja avoimemmin ja välillämme on aikaisempaa enemmän lämpöä ja kaveruutta.

Tuntuu kuin sosiaalipanoraama tekisi taikoja ihmissuhteille! Kaikki panoraamassa käsitellyt suhteet ovat kevenneet ja selkiytyneet.

Teimme vielä jatko-osan liittyen tulevaan ja entiseen työnantajaan stressaavassa työpaikanvaihdostilanteessa. Sosiaalipanoraama kevensi myös pelkoja ja stressiä liittyen kommunikointiin työnantajien kanssa.

Huomaan, että muutokset ovat pysyviä ja positiivisia. Sosiaalipanoraama keventää ja selkeyttää ihmissuhteita. Prosessiin pitää antautua ennakkoluulottomasti. Nooran vastaanottavainen ja tukeva ohjaus auttaa luottamaan työskentelymetodiin. Kiitos!

- Jenni 37v

Sain ohjausta Nooralta sosiaalipanoraaman keinoin. Kokemus oli antoisa ja uskon sen jättäneen minuun jäljen, joka kantaa pidemmälle kuin 1,5 tunnin ohjaus sinällään! Tarkastelin ohjauksessa erästä läheistä mutta sillä hetkellä haastavalta ja ärsyttävältä tuntuvaa ihmissuhdettani. Osa minusta koki, etten olisi edes saanut tarkastella juuri tuota suhdetta, koska halusin selittää sen itselleni olevan jotain erityisen antoisaa ja hyvää. Suhteeseen liittyi siis paljon ristiriitaa ja epäsuoruutta mutta en saanut omin keinoin siitä kiinni.

Nooran ohjauksessa huomasin, että olen mielikuvissani liittänyt tähän ihmissuhteeseen monia rooleja, jotka luovat odotuksia suhteeseen. Olin liittänyt tähän henkilöön monia merkityksiä ja roolit olivat epäselviä ja sekavia. Noora osasi ohjauksessaan auttaa minua näkemään näitä itse luomiani asetelmia ja sitä, miten ärsytys ja ihmissuhteen hankaluus syntyy minussa näistä asetelmista käsin.

Arvostan Nooran kykyä antaa minulle tilaa tutkimisessani. Koin, että minulla oli riittävästi tilaa tutkia asiaa minulle sopivalla syvyydellä ja samanaikaisesti Noora konkretisoi tutkimistani esittämällä kysymyksiä, jotka auttoivat minua liittämään avautuvaa kuvaa arkiseen elämääni. Tällöin tutkiminen ei jäänyt vain päänsisäiseksi prosessiksi vaan se kehittyi eläväksi systeemiksi kokemukseeni.

Mielenkiintoista olikin huomata kohdatessani kyseisin henkilön ohjausta seuravana päivänä, miten suhteeni häneen oli muuttunut. Huomasin välimme selkiytyneen ja huomasin, että oma suhtautumiseni asioihin, jotka olivat herättäneet minussa paljon ärtymystä olivat muuttuneet.

- Mia, 32v

Heidi Harjun kokemus sosiaalipanoraamasta Naiseuden voima -sivustolla