Matka tyhjyydestä merkityksellisyyteen

mennessä syys 30, 2016

Mistä tyhjyyden tunne oikeasti johtuu? Miten voit alkaa kokea merkityksellisyyttä sen sijaan?

Tämä 3-osainen videokurssi tarjoaa ensiapua merkityksettömyyden kuilussa rämpiville oman elämänsä seikkailijoille.

Osa 1: Mistä tyhjyyden tunne johtuu?

Vaikka se ristiriitaiselta kuulostaakin, pääset käsiksi täydempään ja merkityksellisempään elämään tyhjyyden tunnetta tutkimalla.

Ohjaan sinulle tämän videokurssin ensimmäisessä osassa pienen ja helpon tyhjyyden tunteeseen liittyvän harjoituksen, jonka kautta voit saada suuren ja mullistavan oivalluksen siitä, miten mielesi toimii. Se vie kokonaisuudessaan vain 5 minuuttia.

Jos haluat palata videolla esitettävään harjoitukseen vielä myöhemmin, löydät sen tästä. Harjoitus 1: Tyhjyysajatus

Osa 2: Mikä ohjaa ajatteluasi ja valintojasi?

Haluatko tietää, mikä ohjaa ajatteluasi ja valintojasi sen suhteen, mikä juuri Sinulle on tärkeää? Esimerkiksi juuri silloin, kun olet kaupassa sipsi- tai karkkihyllyn äärellä tai silloin, kun arvioit vetävännäköisen misun tai kollin soveltuvuutta kumppaniksesi – tai ehkä jopa miettimässä, mitä tekisit elämälläsi?

Taustalla jyllää kaikenlaisten ihmismäisten tarpeiden sekamelskasta syntynyt, äärimmäisen kiehtova ja loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen järjestelmä eli arvot. Videokurssin toinen osa valottaa arvojen roolia ja sitä, miten ne (tai niiden unohtaminen) vaikuttavat merkityksellisyyden (tai tyhjyyden) kokemiseen.

Katso siis video ja viisastu. Jos haluat päästä jäljille siitä, mikä juuri sinulle on merkityksellistä, tee myös videon mukana tuleva arvokartoitus-harjoitus.

Harjoitus 2: Arvolista

Osa 3: 3 ratkaisukaavaa tyhjyyden tunteen poistamiseen

Nyt ollaan jännän äärellä. Paljastan sinulle kohta kolme ratkaisukaavaa, joita voit käyttää tyhjyyden tunteen poistamiseen.

Yksi niistä sinulle on varmaan jo tuttu, mutta muut vaativat jonkin verran uudenlaista näkökulmaa tuekseen. Tämä video sisältää kaiken tarvittavan teorian ja tehtävän, jonka avulla teet elämästäsi merkityksellisempää jo seuraavan kolmen päivän sisällä!

Varaa itsellesi aikaa 15 minuuttia, jonka aikana voit rauhassa katsoa videon ja tehdä siihen liittyvän harjoituksen kirjoitusosuuden. Ne on helpointa tehdä samalla kertaa.

Harjoitus 3: Ninjataktiikka

Jos et ehdi viettää itsesi kanssa antoisaa varttia juuri nyt, merkkaa kalenteriisi koska sen teet. Ja tee se myös silloin. Ei mitään tekosyitä. Nyt on kyseessä Sinun elämäsi ja se, että opit pieni askel kerrallaan tekemään siitä merkityksellistä.

Mikä voisi olla tärkeämpää?

Terveisin,
Noora

PS. Tiedätkö mitä. Arvostan todella paljon sitä, että sitoudut tähän harjoitukseen. Jos haluat lähettää minulle sähköpostitse suunnitelmasi siitä, mitä aiot tehdä 3 päivän sisällä, voit olla varma että vastaan sinulle.