Työelämän TunneMestari

Autan tietotyöntekijöiden tiiminvetäjiä
vähentämään omaa ja alaistensa stressiä ja uupumusta
käsittelemällä paremmin tunteitaan…

jotta he voisivat sitouttaa työntekijät
aidosti hyvinvoivaan ja yhteisölliseen työyhteisöön
sekä luoda tulosta kestävällä tavalla.

Mitä voin tehdä yritystänne varten?

Koulutan tiiminvetäjät ymmärtämään ja käsittelemään omia tunteitaan, jotta he voivat olla vahvemmin tukena alaisilleen ja itselleen. 

TunneMestari-koulutuksessani yhdistyvät ryhmävalmennus (mahdollisuus osallistua myös etänä) sekä sen teemoja tukeva verkkokurssi. Oppimillaan taidoilla tiiminvetäjät voivat luoda ympärilleen vuosiksi eteenpäin sellaista työyhteisöä, jossa on niin mukavaa olla töissä, ettei tarvitse muualle haikailla.

Yhdessä kehitymme siitä, että tiiminvetäjät kokevat työssään riittämättömyyttä ja uupumusta stressaavien maailmantilanteiden tähden siihen, että heillä on toimivat keinot kohdata tunteensa. Niiden avulla he voivat huojentaa omaa ja alaistensa stressikuormaa sekä luoda uutta ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kunnioittavaa yrityskulttuuria.

Tämä kaikki näkyy työntekijöiden lisääntyneenä energiana ja motivaationa sekä kiitollisina asiakkaina. Se luo vakaan pohjan sille, että voidaan tehdä tulosta kestävästi.

 

Kenen kanssa työskentelen?

Koulutukseni sopii parhaiten tietotyöntekijiöden tiiminvetäjille ja esihenkilöille.

Tärkeintä on, että työskentelen sellaisten yritysten ja ihmisten kanssa, jotka haluavat sitoutua kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa edistämiseen – ja ymmärtävät kuinka valtava vaikutus tunnetaidoilla on siihen. 

On etu, jos koulutettavien taustalta löytyy jo jonkinlaista itsetuntemusmatkaa, mutta se ei ole pakollista. Olennaisempaa on heidän palava halunsa oppia ymmärtämään syvemmin omia ja muiden tunteita.

Keskeiset tulokset

Koulutettavani löytävät paremman yhteyden kehoonsa ja tunteisiinsa. He oppivat säätelemään paremmin voimavarojaan ja heillä on keinot palautua. Energisemmän olon myötä myös mielenrauha lisääntyy.

Tiiminvetäjät oppivat ilmaisemaan tunteitaan, olemaan empaattisempia ja todella kuuntelemaan, minkä ansiosta heidän alaisensa voivat kokea olonsa hyväksi ja luottavaiseksi heidän seurassaan. 

Koulutuksesta saa toimivat eväät hankalien tunteiden käsittelyyn. Lopputulemana on se, että tunteita ei tarvitse pelätä ja monet konfliktit voidaan ratkaista ennen kuin ne edes syntyvät. 

 

Käytännön toteutus

Tunnetaitojen opiskelussa voi kuka tahansa päästä alkuun yksin teoriaa pänttäämällä. Mutta tunteiden pähkäily ajatuksen tasolla ei kanna kovin kauas.

Olen huomannut, että on kolme asiaa, joita ne jotka todella oppivat käsittelemään tunteitaan tekevät: 

He harjoittelevat käytännössä ja yhdessä, kokeneen valmentajan opastuksella.

Tämä 10 viikon pituinen TunneMestari-koulutukseni pureutuu juuri näihin asioihin, ja siksi saamme tuntuvia tuloksia nopeasti.

Koulutus sisältää:

  • Aloitus- ja lopetusviikkona livetapaaminen kouluttajan kanssa
  • 6 viikkoa opiskelua etätapaamisten, tarinallisten teoriavideoiden ja itsenäisten harjoitusten kautta
  • 2 itsereflektioviikkoa
  • Pääsy valmennusalustalle, jossa videot, tallenteet ja harjoitukset
  • Valmentajan tuki Slackissa

 

Miten pääset käsiksi koulutukseeni?

Varaa itsellesi ilmainen kartoituspuhelu jo tänään! Tutustumme toisiimme, perehdytän sinut tarkasti siihen kuinka voin auttaa, ja päätämme yhdessä tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta.

Mihin tutustua ensiksi?

Tsekkaa YouTube-kanavaltani harjoitus siitä, miten voit käsitellä hankalia tunteita. Halutessasi voit perehtyä myös TunneMestarin mestariluentoon, jossa käydään läpi kaikki TunneMestarin 6 taitoa. (Kyseisen videon lopussa mainittua verkkokurssia ei ole tällä hetkellä tarjolla, mutta syvennymme täsmälleen samoihin teemoihin tässä koulutuksessa.)

Kouluttajanne esittely

Moi! Olen Noora Korppi, tunne- ja tietoisuusvalmentaja sekä laulaja-lauluntekijä, aiemmassa elämässäni tietotekniikan DI. Olen kouluttanut ihmisiä niin tietotekniikan kuin henkisenkin kasvun saralla yhteensä yli 10 vuotta. Henkilökohtaisena coachina olen toiminut vuodesta 2013.

Voit lukea tarinastani pidemmän version täältä.

 

 

 

Varaa aika tutustumispuheluun!

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella ja kirjoita viestikenttään: TunneMestari. Palaan sinulle ehdottamalla muutamaa sopivaa ajankohtaa puhelulle.

2 + 8 =