Työelämän TunneMestari

 Autan tietotyöntekijöiden tiiminvetäjiä käsittelemään paremmin tunteitaan,

jotta he voisivat sitouttaa työntekijät henkisesti hyvinvoivaan työyhteisöön,

jossa luodaan tulosta inhimillisesti kestävällä tavalla.

Koulutuksen tavoitteet

Tiiminvetäjät saavat Työelämän TunneMestari -koulutuksessani ymmärryksen tärkeimmistä tunnetaidoista. Lisäksi he pääsevät harjoittelemaan näitä taitoja käytännössä.

TunneMestari-koulutuksessani yhdistyvät ryhmävalmennus (mahdollisuus osallistua myös etänä) sekä sen teemoja tukeva verkkokurssi. Oppimillaan taidoilla tiiminvetäjät voivat luoda ympärilleen vuosiksi eteenpäin sellaista työyhteisöä, jossa on niin mukavaa olla töissä, ettei tarvitse muualle haikailla.

Yhdessä kehitymme siitä, että tiiminvetäjät kokevat työssään riittämättömyyttä ja uupumusta stressaavien maailmantilanteiden tähden siihen, että heillä on toimivat keinot kohdata tunteensa. Niiden avulla he voivat huojentaa omaa ja alaistensa stressikuormaa sekä luoda uutta ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kunnioittavaa yrityskulttuuria.

Tämä kaikki näkyy työntekijöiden lisääntyneenä energiana ja motivaationa sekä kiitollisina asiakkaina. Se luo vakaan pohjan sille, että voidaan tehdä tulosta kestävästi.

 

Kenelle tämä sopii?

Koulutukseni sopii parhaiten tietotyöntekijöille. Erityisesti tiiminvetäjille ja esihenkilöille.

Tärkeintä on, että työskentelen sellaisten yritysten ja ihmisten kanssa, jotka haluavat sitoutua kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa edistämiseen – ja ymmärtävät kuinka valtava vaikutus tunnetaidoilla on siihen. 

On etu, jos koulutettavien taustalta löytyy jo jonkinlaista itsetuntemusmatkaa, mutta se ei ole pakollista. Olennaisempaa on heidän palava halunsa oppia ymmärtämään syvemmin omia ja muiden tunteita.

Keskeiset tulokset

Koulutettavani löytävät paremman yhteyden kehoonsa ja tunteisiinsa. He oppivat säätelemään paremmin voimavarojaan ja heillä on keinot palautua. Energisemmän olon myötä myös mielenrauha lisääntyy.

Tiiminvetäjät oppivat ilmaisemaan tunteitaan, olemaan empaattisempia ja todella kuuntelemaan, minkä ansiosta heidän alaisensa voivat kokea olonsa hyväksi ja luottavaiseksi heidän seurassaan. 

Koulutuksesta saa toimivat eväät hankalien tunteiden käsittelyyn. Lopputulemana on se, että tunteita ei tarvitse pelätä ja monet konfliktit voidaan ratkaista ennen kuin ne edes syntyvät. 

 

Käytännön toteutus

Tunnetaitojen opiskelussa voi kuka tahansa päästä alkuun yksin teoriaa pänttäämällä. Mutta tunteiden pähkäily ajatuksen tasolla ei kanna kovin kauas.

Olen huomannut, että on kolme asiaa, joita ne jotka todella oppivat käsittelemään tunteitaan tekevät: 

He harjoittelevat käytännössä ja yhdessä, kokeneen valmentajan opastuksella.

Tämä 10 viikon pituinen TunneMestari-koulutukseni pureutuu juuri näihin asioihin, ja siksi saamme tuntuvia tuloksia nopeasti.

Koulutus sisältää:

  • Aloitus- ja lopetusviikkona livetapaaminen kouluttajan kanssa
  • 6 viikkoa opiskelua etätapaamisten, tarinallisten teoriavideoiden ja itsenäisten harjoitusten kautta
  • 2 itsereflektioviikkoa
  • Pääsy valmennusalustalle, jossa videot, tallenteet ja harjoitukset
  • Valmentajan tuki pikaviestimessä

 

Yrityksenne mukaan pilottiin?

Etsin tällä hetkellä yrityksiä koulutuksen pilottikierrokselle, jonka tarjoan normaalihintaa edullisemmin. Varaa siis itsellesi ilmainen 15min kartoituspuhelu kalenteristani. Puhelussa tutustumme toisiimme ja perhedyn yrityksenne tilanteeseen, jotta pystymme arvioimaan olisiko tässä saumoja yhteistyölle.

Varaa kartoituspuhelu täältä – tee se vaikka heti. 🙂

 

“"Kurssi antoi mielenkiintoisia näkökulmia tunteisiin ja toi vastapainoa omaan järkipainotteiseen ajatteluun. Kurssin tehtävät antoivat uusia keinoja tunteiden tutkailuun ja käsittelemiseen. Sisällön puolesta suosittelisin kurssia ihan kaikille, koska jokaisen olisi hyvä tutustua tunne-elämäänsä paremmin."

- Palaute aiemmalta kurssilta

Kouluttajanne esittely

Moi! Olen Noora Korppi, tunne- ja tietoisuusvalmentaja, laulaja-lauluntekijä ja tietotekniikan DI.

Minun missioni on auttaa ihmiset pääsemään parempaan yhteyteen itsensä ja muiden kanssa, ja se tapahtuu tunteiden ymmärtämisen kautta.

Olen kouluttanut ihmisiä niin tietotekniikan kuin henkisenkin kasvun saralla yhteensä yli 10 vuotta. Henkilökohtaisena coachina olen toiminut vuodesta 2013.

 

Esimakua koulutuksesta

Tutustuaksesi paremmin minuun ja siihen mitä teen, tsekkaa YouTube-kanavaltani harjoitus siitä, miten voit käsitellä hankalia tunteita.

Halutessasi voit perehtyä myös TunneMestarin mestariluentoon, jossa käydään läpi kaikki TunneMestarin 6 taitoa. (Kyseisen videon lopussa mainittua verkkokurssia ei ole tällä hetkellä tarjolla, mutta syvennymme täsmälleen samoihin teemoihin tässä koulutuksessa.)

 

Varaa aika tutustumispuheluun!

Valitse kalenterista sinulle parhaiten sopiva aloitusajankohta. Eläkä välitä siitä, että oletuksena se tarjoaa puolta tuntia. Pidetään tutustumistapaaminen 15 min mittaisena, jollemme ole toisin sopineet.

Mulle on aina ilo kohdata uusia ihmisiä, jotka haluavat luoda ympärilleen hyvinvointia. Odotan innolla tapaamistamme. 🙂